Pleegouder worden

Je hoeft geen goede pleegouder te zijn om er één te worden

Word pleegouder!


Je hoeft geen goede pleegouder te zijn om er een te worden. Als je de wil hebt, dan helpt iHub Pleegzorg je graag verder. Je hebt namelijk meer in je mars dan je denkt. Zo zijn een aantal alledaagse eigenschappen de perfecte basis om op verder te bouwen. En dat bouwen… dat doe je niet alleen, dat doe je samen met iHub Pleegzorg.

Kun je bijvoorbeeld goed luisteren, voel je het aan wanneer iemand een knuffel kan gebruiken of ben je juist iemand die anderen weet te motiveren? Dan heb je de basis en zorgen we samen voor de rest. En daarom zeggen we… Pleegouder worden, je hebt het in je!

Denk je eraan pleegouder te worden?

Bij iHub proberen we het aanstaande pleegouders zo makkelijk mogelijk te maken. Denk je aan pleegouderschap en wil je meer informatie? 

Lees meer over de vier stappen die je doorloopt als je pleegouder wil worden. Vraag een informatiepakket aan of lees het e-book met 5 dingen die je moet weten voordat je pleegouder wordt door. Meld je aan voor een informatieavond om alle benodigde informatie te ontvangen om een beslissing te kunnen maken.Meer informatie 

Hieronder vind je de ervaringsverhalen van andere pleegouders

  • Ben je benieuwd naar de ervaring van de vele ouders die u voorgingen?
  • Wil je weten waar zij tegen aan liepen?
  • Stiekem mee kijken in hun pleeggezin?
  • Ontdekken wat voor soort mensen pleegouder zijn geworden bij iHub Pleegzorg?


Lees dan een van de vele verhalen van pleegouders.

Overweeg je pleegouderschap?

Maar wil je eerst meer informatie?
Meld je dan aan voor onze informatieavond over onze pleegzorg en/of vraag het informatiepakket aan.