crisispleegzorg-horizon-pleegzorg

Informatieavond pleegzorg

 Twijfel je of jij de juiste persoon bent voor pleegouderschap? Tijdens een informatieavond krijg je alle informatie om erachter te komen of pleegouderschap bij je past.

Aanmelden 

Voor iedereen met interesse in het pleegouderschap

Deze avonden worden georganiseerd voor personen die het pleegouderschap overwegen en hier meer over willen weten. De informatieavonden worden gegeven door ervaren trainers van de afdeling instroom van pleegzorg. Ons werkgebied bestaat uit de provincie Zuid-Holland, de regio Lekstroom en het westelijk deel van de provincie Utrecht (zoals Montfoort, Woerden, De Ronde Venen etc.).

Het bijwonen van een informatieavond verplicht je tot helemaal niets.Wat kom je te weten tijdens een informatieavond?

Na deze avond heb je een goed beeld van wat het pleegouderschap betekent en hoe je pleegouder kunt worden. Er is alle ruimte om je vragen te beantwoorden. Onderstaande onderwerpen komen aan bod deze avond:

  • Wat het pleegouderschap is en wat een pleegouder kan betekenen in het leven van een kind
  • Welke vormen van pleegzorg er zijn
  • Welk proces je doorloopt en wat de voorwaarden zijn als je pleegouder wilt wordenMeld je aan voor een informatieavond bij jou in de buurt of online.

Online
Je ontvangt een bevestiging per mail en uiterlijk één dag van te voren een link voor de zoom-meeting per mail. Houd je spam/ongewenste e-mail in de gaten.


Op locatie


Je ontvangt een bevestiging per mail. Houd je spam/ongewenste e-mail in de gaten.