Contact

Wil je meer weten over pleegzorg neem dan contact met ons op.

Wil je een pleegouder spreken?

Wat kun je precies van het pleegouderschap verwachten? Hoe ervaren andere pleegouders het pleegouderschap? Soms kan het fijn zijn om de ervaringen van een andere pleegouder te horen. Bij Horizon werken twee ervaringsdeskundigen met veel ervaring. Trudie (op de foto links) en Chantal (rechts) vangen al jaren pleegkinderen op en kunnen je veel vertellen over hoe dit in de praktijk gaat. Ze staan je graag te woord om je vragen te beantwoorden of hun ervaringen met je te delen.

Meestgestelde vragen

Heb je de meestgestelde vragen al bekeken op onze website?

De kans is groot dat je vraag daar al tussen staat.

Informatieavond bezoeken

Bezoek vrijblijvend (online of fysiek) een informatieavond en krijg alle informatie om een goede keuze te kunnen maken of pleegouderschap bij je past. Tijdens deze avond is er alle ruimte om je vragen te stellen.

Deze avonden worden georganiseerd voor personen die het pleegouderschap overwegen en hier meer over willen weten. De informatieavonden worden gegeven door ervaren trainers van de afdeling instroom van pleegzorg. Ons werkgebied bestaat uit de provincie Zuid-Holland en het westelijk deel van de provincie Utrecht (zoals Montfoort, Woerden, De Ronde Venen etc.).

Het bijwonen van een informatieavond verplicht je tot helemaal niets.

Geen antwoord gevonden? 

Verstuur dan je vraag of bericht.

Correspondentieadres Horizon

Contactinformatie
Horizon Pleegzorg
Cornelis Geellaan 2B
2406 JG Alphen aan den Rijn
pleegzorg@horizon.eu
088-9961700


Of vind ons op social media